Allsvenskan och Stockholmsserien rond 2
Skriven av Fredrik
2018-11-25 (12:14)
Söndagen 11/11 kl 11
Vi börjar med de tråkiga nyheterna ;)

Det ville sig inte för andralaget emot Stora Vika SK, Jonas Sandboms hemmaklubb. I likhet med oss kämpar de med att hålla sig kvar i div V. Därför hade de precis som vi försökt få ihop bästa möjliga lag inför denna ronden. Och det gjorde de bra. Vi får det tufft att hålla oss kvar till nästa säsong eftersom de lag vi har kvar att möta har mycket högre snittrating. Men vi ska naturligtvis försöka allt vi kan.
Stockholmsserien, div V

Förstalaget har det gått desto bättre för. Inför denna säsong visste vi att även om situationen med bemanning inte var lika prekär som för andralaget, så räknade vi med att det skulle bli en utmaning att hålla sig kvar i div III. Men efter vinst över ett lag med i stort sett samma snittrating i första ronden och oavgjort emot ett något högre ratat lag i andra ser det väldigt bra ut.

Ove Nilssons kommentarer inför ronden:
-------------------------------------------------
En spaning från dagens första rond i Allsvenskan.
Av de 58 lagen som spelade dagens rond i divsion 3 (några hade frirond) var det 22 st som hade en snittranking över 1700.
7 av dessa spelade i vår grupp (bara Sthlm SS VI hade under 1700).
Av de 58 lagen hade vi fjortonde högsta rankingen och sjätte i vår grupp. Som oftast hamnar vi i den tuffaste gruppen i vår division men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.
I nästa match möter vi Farsta III som hade Ove Nilsson på första bord. Får se ifall det blir två stycken med samma namn som möts vilket torde inte vara så vanligt.

Allsvenskan, div III, grupp 3

« Tillbaka

 
 

© 2019 Järfälla SS