JSS resultat i SM!
Skriven av Lennarth E
2016-07-24 (18:22)
Schack SM är något man strävar efter att spela när man börjar med schack. Att deltaga med andra och försöka vinna sin klass är en stor sak. Samtidigt är det nyttigt att ta en del förluster både mot bättre och sämre spelare. Schack är fantastiskt! Man kommer till SM och denna gång i Uppsala. Inte långt från Stockholm, men Farhad är en bra ledare som letar möjligheter. Denna gång hittade han stugor med ett avstånd på ca 20 minuters promenad har jag hört! Samt några åker i mellan till orter runt omkring.


Schack SM är något extra. Naturligtvis kan flera i klubben inte spela på grund av andra planer på semestern. Det passar inte alla. Det finns olika möjligheter. Själv deltog jag i Weekend första helgern och hamnade i grupp två. Då är det spel endast fredag till söndag. En variant att få möjligheten att delta.


Järfälla SS är en klubb som hade flera deltagare. Lennarth i Weekend första helgerns spel. Klas spelade i klass 3. Fredrik deltog i klass 4. Lennarth och klas vann sina grupper! Fredrik tog blygsamma 2 poäng och förhoppningen var nog att ta flera poäng.


I Knatte SM hade vi 4 deltagare. Linnea Johansson-Öhman, Jacob Brünahl, Tor Rosales Nilsson, Algot Lönn.
Linnea tog en hedrad 4:e plats! Stort! Om det hade blivit vinst i sista partiet, så hade hon tagit 3:e platsen. Men det gick inte denna gång, men kom 4:a!!

Minior SM hade vi också 4 deltagare. Henning Andersson-Bresky , Simon Bratt, Edvard Lönn, Daniel Johansson-Öhman. Bästa spelare här blev På 13:e plats kom Daniel med 5,5 poäng. Endast 1 poäng efter att vara med att slås på riktigt i toppen.


Kadett SM spelade Daniel Klosinski. Med sina 4,5 poäng räckte det endast till 12:e plats. Totalt deltog 24 spelare. Lite många remier gör att placeringen hamnar där. Vi vet Daniel att du kan! Nästa år går det bättre!


Länk:
Resultat


Klas


Linnea


« Tillbaka

 
 

© 2016 Järfälla SS