Klubbkvällar (seniorer & juniorer)

NYHETER VÅREN 2020
Fr o m VT 2020 är seniorernas tid ändrad till start kl 18:00.

JSS seniorer kommer att ha gemensamma aktiviteter med juniorerna i Huset på höjden vissa måndagskvällar våren 2020.

Sedan flera år tillbaka har vi hållit till i lokalerna på Frihetsvägen 8, det kommer vi att fortsätta med. Men vissa måndagar våren 2020 kommer seniorerna att hålla till I Huset på höjden för gemensamma aktiviteter med JSS juniorer grupp 5 elit.

I spelprogrammet är kvällarna för gemensamma aktiviteter tillsammans med juniorerna markerade med "(HPH)": Terminsplanering

Det är en del man behöver veta för att komma in i de nya lokalerna. Det krävs även en kod, markerat med "?" i länkad beskrivning (pdf) som följer. Kontakta Dan, Farhad eller Fredrik för koden, kontaktuppgifter hittar du längst ned på denna sida.
Vägbeskrivning och instruktioner om hur man kommer in till Processrummet i Huset på höjden

TÄVLINGAR
JÄRFÄLLA SCHACKSÄLLSKAP


Välkommen till JSS:s stora utbud av schacktävlingar!

Schack spelas i hela världen. Många spelar hemma, i parken, på jobbet eller i skolan. Att mötas över ett schackbräde är underhållande och spännande, även om spelet inte nödvändigt¬vis ingår i någon organiserad tävling. För den som blir biten av schack och vill utöva spelet som en tävlingssport, kan JSS erbjuda många alternativ:

1. Klubbspel.
Klubbtävlingarna spelas på måndagskvällar i vår klubblokal på Frihetsvägen 8 i Jakobsberg.

Vissa kvällar håller vi även till i Huset på höjden, Engelbrektsvägen 47.
Vägbeskrivning och instruktioner om hur man kommer in till Processrummet i Huset på höjden

Spelstart 18.00 för seniorer. Spelprogrammet hittar du i vår Årstidning och på vår hemsida www.jarfallass.se

2. Lagspel.
Som klubb tävlar vi även mot andra klubbar. Då utser vi lag, med ett flertal spelare, som representerar JSS. Vi tävlar med två lag i den s.k. ”Allsvenska serien”. Det innebär att schackklubbar från hela Sverige tävlar mot varandra. Vårt ”förstalag” tävlar i de högre divisionerna och vårt ”andralag” mot lag i lägre divisioner. De allsvenska lagmatcherna spelas på söndagar i vår klubblokal eller hos de klubbar vi möter, enl. ett schema som görs upp av Sveriges Schackförbund. Vi deltar även med ett lag i Distrikts-mästerskapet (DM). Där möter vi andra lag från schackklubbar i Stockholm. Matcherna spelas på måndagar i Stockholms Schackförbunds lokaler på södermalm. Spelprogrammen hittar du i vår Årstidning och på vår hemsida www.jarfallass.se


Våra tävlingar är öppna för alla medlemmar, men även schackintresserade som ännu inte blivit medlemmar är välkomna att besöka oss och prova på.


Dan Haglund
Ordf./tävlingsledare
Järfälla SchackSällskap

 

 
 

© 2019 Järfälla SS